Blog
Interieur woning

Woningpresentaties, nieuwe diensten t.b.v. woningverkoop

i4Photos is al heel wat jaren actief in de hoogtefotografie. Met name voor de vastgoedsector. Hierdoor heb ik al veel kennis en ervaring in hoogtefotografie, 360º panoramafotografie en daarnaast ook interieurfotografie. Wanneer je deze soorten van fotografie combineert kan er een complete fotopresentatie ten behoeve van de verkoop van woningen worden aangeboden. Zo kan woningfotografie samen met een 360º virtuele tour en hoogtefotografie een mooi en belangrijk middel zijn om potentiële kopers van woningen uit te nodigen tot een bezichtiging of tot meer. Potentiële kopers bekijken tegenwoordig namelijk eerst de online woningpresentaties van te koop staande woningen voor zij besluiten tot bezichtiging over te gaan. Om deze reden bied ik sinds kort complete woningpresentaties aan tegen aantrekkelijke prijzen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Om de makelaars nog meer werk uit handen te nemen bied ik naast de fotografie van de woning ook 2D/3D plattegronden en het inmeten volgens NEN2580 aan. Door mijn kennis en ervaring in de vastgoedfotografie en mijn technische achtergrond,  heb ik ook kennis van het tekenen van woningplattegronden en het inmeten volgens NEN2580.  Ik heb hier de benodigde cursussen voor gevolgd en bijbehorende certificaten ontvangen. Hierdoor komt er slechts één persoon de woning bezoeken voor zowel de fotografie als het inmeten ten behoeve van de plattegronden en/of het NEN2580 certificaat. Eén afspraak is dus voldoende om een complete woningpresentatie te laten maken en de woningpresentaties volledig uit handen te nemen van de makelaars.

De klant geeft aan welke presentatieproducten hij of zij wil afnemen ten behoeven van welke woning. Ik neem contact op met de bewoner voor het maken van een afspraak en zal in één afspraak de volledige woningpresentatie uitvoeren. Vooraf krijgt de bewoner een lijst met tips ter voorbereiding op de fotografie om een optimale woningpresentatie te maken.

Voor meer informatie over de woningpresentatieproducten en -pakketten kunt u hier kijken.