Algemeen

Paul KaandorpFotograaf van i4Photos Vastgoedfotografie is Paul Kaandorp. Paul heeft een technische achtergrond (electronica) en heeft de Vakopleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn gevolgd. Door deze combinatie van fotografie en techniek liggen de specialisaties van i4Photos in het toepassen van fotografische technieken.

Hierdoor is i4Photos Vastgoedfotografie onder andere al heel wat jaren actief in de hoogtefotografie (sinds 2006). Door de toepassing van bijzondere technieken is i4Photos in staat verrassende beelden te maken van vertrouwde locaties en gebouwen.

Ook maak ik hoogtefoto’s met behulp van een telescoopmast waarmee een bijzonder beeld gecreëerd.

Vanuit het vogelperspectief dat de camera biedt kan ook een panorama beeld gecreëerd worden. Bijvoorbeeld een 360 graden panorama beeld. Door de mogelijkheden om deze panoramabeelden op verschillende hoogtes te maken, kunnen bijzondere virtuele rondleidingen gemaakt worden.

Tenslotte behoort interieurfotografie tot de mogelijkheden. Hierdoor heeft i4Photos alle aspecten van de vastgoedfotografie ten behoeve van architecten, projectontwikkelaar, visualisatiebureaus, interieuradviseurs en makelaars in huis.