360 Graden panoramafotografie

Foto’s hebben een belangrijke functie binnen de online presentaties van elke onderneming. Door middel van deze foto’s kan een goede indruk gegeven worden van de activiteiten en de vestiging/locatie van de onderneming. Om de (potentiele) klant echt de sfeer te laten proeven zonder fysiek aanwezig te zijn, is een 360° panorama een ultieme aanvulling op de online presentatie.

Een 360° panoramafoto is een interactieve manier om de bezoekers van een website een duidelijk beeld te geven van de omgeving. Door middel van de muis kun je de kijkrichting veranderen waardoor het lijkt of je midden in de gefotografeerde ruimte staat. De bezoeker kan de sfeer en uitstraling van de ruimte of omgeving alvast proeven zonder dat deze daadwerkelijk aanwezig is.

Om een nog beter overzicht te geven van buitenlocaties bestaat ook de mogelijkheid om m.b.v. een telescoopmast tot 6 meter hoogte 360° panoramafoto’s te maken. Met behulp van een kabelballon kunnen ook panoramafoto’s gemaakt worden tot een hoogte van wel 100 meter! Ofwel de ultieme beeldbeleving!

Panoramafoto’s zijn breed toepasbaar in vele branches:
* makelaardij
* horeca: hotels, restaurants, cafe’s, etc.
* architectuur
* bedrijven
* vakantieverblijfen
* detailhandel: winkels, etc.
* garagebedrijven
* gemeenten
* interieur en inrichtingen
* etc.