Blog
Slaapkamer

Uw woning meer en langer bekeken

Het gaat beter met de woningmarkt. Nooit eerder was het vertrouwen in de woningmarkt zo groot. Aldus Vereniging Eigen Huis. Dit komt met name door de historisch lage rente, de plaatselijk relatief lage huizenprijzen en de aantrekkende economie. Ook gaan de consumenten die gedurende de crisis een woningkoop uitstelden, nu weer op zoek waardoor de vraag naar woningen stijgt.

Ondanks dat de vraag naar koopwoningen stijgt, er worden meer woningen verkocht, het aanbod is nog relatief groot. Om uw woning in dit grote aanbod op te laten vallen is een opvallende en onderscheidende presentatie erg belangrijk. Een complete en geïntegreerde woningpresentatie helpt u daarbij.

Door bijvoorbeeld een 360º virtuele tour toe te voegen bereikt u een hogere plaatsing in de resultatenlijst van Funda. Ook wordt uw woning gemiddeld twee maal langer bekeken. Tevens kan de potentiële koper  de sfeer en uitstraling van de woning proeven zonder dat deze daadwerkelijk aanwezig is. Dit laatste zorgt er voor dat de koper oprecht geïnteresseerd is in de woning bij een bezichtiging.

Kortom, voldoende redenen om voor een complete woningpresentatie te kiezen bij de verkoop van een woning.