Blog

Sneller uw woning verkopen?

“Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk”. Mensen die op zoek zijn naar een woning kijken eerst naar de online presentatie van woningen en de omschrijving van de woning is vaak eerst nog bijzaak. Spreekt de potentiële koper de foto’s en andere presentatiemiddelen aan, dan besluit deze verder te kijken en over te gaan tot bezichtiging.

Deze diashow vereist JavaScript.

Wanneer u uw huis wilt verkopen, wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk doen. Uw woning is niet de enige woning die te koop staat en verschijnt tussen allerlei andere woningen die overeenkomen met de zoekopdracht die de koper ingegeven heeft. Uw huis dient dan natuurlijk op te vallen in deze lijst en de aandacht te trekken van de koper. U wilt tenslotte potentiële kopers uitnodiging een bezichtiging in uw woning te doen. Hoe kunt u dit doen?

Eén van de mogelijkheden die u als verkoper heeft is het verleiden tot een bezichtiging door middel van een goede online woningpresentatie. Ga zelf maar eens na. Wanneer u zelf op zoek bent naar een koopwoning dan wordt uw aandacht getrokken door heldere en frisse foto’s en zult u eerder deze woning bekijken. En dat is nu juist de bedoeling. De potentiële koper moet uw huis bekijken. En dat gebeurd sneller met aantrekkelijke, heldere en frisse foto’s en een optimale woningpresentatie. Foto’s van een vakfotograaf.

Ook zal de woning sneller vindbaar zijn en een hogere “ranking” halen wanneer deze een “rijke” presentatie heeft. Met een “rijke” presentatie bedoel ik, naast de traditionele woningfotografie, ook het toepassen van aanvullende presentatieproducten. Voorbeelden hiervan zijn hoogtefotografie, 360º panoramafotografie (evt. gecombineerd tot een virtuele tour), en een plattegrond. Het mooiste is natuurlijk als u een partij kunt vinden die al deze soorten van woningpresentatieproducten kan aanbieden. U wilt tenslotte zo min mogelijk mensen over de vloer om een complete woningpresentatie te laten maken. Eén afspraak moet voldoende zijn om dit te verzorgen. Hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres.

Wilt u uw woning sneller verkopen en een complete en aantrekkelijke woningpresentatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Geef een reactie