Woningpresentatie

“Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk”. Potentiële kopers van woningen bekijken tegenwoordig eerst de online woningpresentaties van te koop staande woningen voor zij besluiten tot bezichtiging over te gaan. Daarom is woningpresentatie een belangrijk middel kopers te verleiden tot een bezichtiging of tot meer.

Eén afspraak is voldoende om een complete woningpresentatie te laten maken.

i4Photos Vastgoedfotografie verzorgt voor makelaars en particulieren complete woningpresentaties.  Hierdoor worden uitgebreide visualisatie mogelijkheden geboden, waardoor i4Photos een compleet pakket van woningpresentaties verzorgt. Van woningfotografie tot het inmeten volgens NEN2580 en van 360˚ fotografie tot 2D/3D plattegronden. i4Photos doet alles in eigen beheer.

De fotograaf heeft, naast zijn kennis en ervaring in de vastgoedfotografie en technische achtergrond,  ook kennis van het tekenen van woningplattegronden en het inmeten volgens NEN2580 en heeft daar de benodigde cursussen voor gevolgd. Hierdoor komt er slechts één persoon de woning bezoeken voor zowel de fotografie als het inmeten ten behoeve van de plattegronden en het NEN2580 certificaat. De lijnen zijn kort en één afspraak is dus voldoende om een complete woningpresentatie te laten maken.

Woningfotografie
360° fotografie
Hoogtefotografie tot 7 meter
2D & 3D plattegronden
Inmeten woning
Presentatiepakketten

U kunt uw woningpresentatieproducten hier bestellen. Een mail sturen kan natuurlijk ook!