Hoogtefotografie

Deze diashow vereist JavaScript.

Hoogtefoto’s geven een verrassend nieuw beeld van vertrouwde gebouwen en plaatsen, en maken het onzichtbare zichtbaar. Vanuit een bijzonder perspectief maakt i4Photos luchtfoto’s die gebruikt worden in diverse toepassingen:
* Onroerend goed: maak indrukwekkende foto’s van gebouwen en landerijen om kopers te informeren en te interesseren. Of gewoon als eigenaar voor aan de muur.
* Bedrijfsgebouwen en industrieterreinen: gebruik ongelimiteerd de luchtfoto’s voor uw bedrijfspresentaties, brochures en website!
* Infrastructuur: inspecteer wegen, bruggen, dijken en waterwegen aan de hand van gedetailleerde luchtfoto’s.
* Bouwprojecten: analyseer en documenteer de voortgang en kwaliteit van (grote) bouwprojecten vanuit een alles overziend gezichtspunt.
* Evenementen en wedstrijden: maak wervende beelden van uw evenement voor sponsors en adverteerders of als aandenken voor de deelnemers aan de wedstrijd.

i4Photos Fotografie maakt onderdeel uit van het landelijke Sky-Camera  netwerk en is gespecialiseerd in haarscherpe inzichten vanuit een vogelperspectief van een hoogte van 2 – 300  meter. Door de toepassing van nieuwe technieken en materialen is het mogelijk om de camera op precies het gewenste opnamepunt te positioneren en daar enige tijd te houden. Zo krijg je een serie haarscherpe foto’s vanuit een vogelperspectief.

Ik maak onder andere gebruik van een systeem dat bestaat uit een met helium gevulde kabelballon met een op afstand bestuurde camera eronder. Deze ballon is met een kabel verbonden aan de grond, vandaar de term kabelballon. De operator en de klant kijken met de camera mee via een beeldscherm waarop het camerabeeld ‘real time’ wordt weergegeven. Een aanhanger is voor het transport van de gevulde ballon. Hiermee is de ballon binnen 5 minuten na aankomst op de locatie inzetbaar.

Met dit systeem is het zelfs mogelijk tussen bebouwing en binnen CTR’s van vliegvelden haarscherpe vogelvluchtopnamen te maken tot 100 meter hoogte.

Ook beschik ik over een hoogtestatief waarmee ik tot maximaal ca. 7 meter hoogtefoto’s kunnen maken.

Voordelen van hoogtefoto’s van i4Photos Fotografie:
* Bijzonder perspectief door fotografie van “lage” hoogte
* Optimale kwaliteit en haarscherp
* Maatwerk, ik kom exclusief naar uw locatie
* Onderdeel van Sky-Camera netwerk; daardoor netwerk met ervaren, specialistische fotografen in heel Nederland.
* Snelle service en levering
* Inzage en keuze uit alle opnamen
* Milieuvriendelijk en geruisloos

Ik werk voor de vastgoedsector, water- en wegbeheerders, diverse overheden, hulpdiensten, evenementenorganisatoren, visualisatiebureau’s en voor particulieren.