Blog
Go Ahead Kampen Panorama's

Virtuele tour hoofdveld Go Ahead Kampen

Onlangs heb ik vanaf het hoofdveld van Voetbalvereniging Go Ahead Kampen een kleine virtuele tour gemaakt bestaande uit twee 360 graden panorama’s. Het doel van deze virtuele tour is de sponsorcommissie een overzicht te geven van alle reclameborden langs het hoofdveld. Zo kan men over een aantal jaar nog zien welke sponsor waar en hoe groot een reclamebord had.

De dag waarop de foto’s gemaakt zijn was erg mooi. In deze tijd van het jaar staat de zon echter nog erg laag waardoor het contrast in de panorama erg groot was. Door de panorama met behulp van High Dynamic Range (HDR) foto’s (elke foto is gemaakt met 5 verschillende belichting) samen te stellen was het toch mogelijk om alle reclameborden duidelijk zichtbaar te krijgen. Voor de klant is naast onderstaande virtuele tour ook een virtuele tour gemaakt met een hogere resolutie en alleen een horizontaal beeld. Hierdoor zijn de reclameborden nog beter zichtbaar.

Voor een optimale beeldbeleving op de mobiele telefoon of tablet of wanneer bovenstaande animatie om de een of andere reden niet zichtbaar is, klik hier!

Geef een reactie